De energieprijzen gaan alleen maar omhoog omdat de markt besloten heeft zo te werken! Het mag waar zijn dat we ze tot volgend jaar niet lager kunnen verwachten (en zelfs dan zullen ze waarschijnlijk gewoon blijven stijgen). Maar wat de meeste mensen niet weten over energiebesparende initiatieven in hun woning? Eenvoudig gezegd – tocht is ook funest voor de luchtkwaliteit, dus folie over die radiatoren doen helpt ook enorm; plus als niets anders werkt komt er misschien toch nog een tijd dat alles weer werkt, dank zij geheel te veel olie die op dit moment over onze planeet wordt gemorst.

Warmte lekken

Als het gaat om het belangrijkste bezit van je huis – de ramen – wil je ze vervangen voor ze warmte lekken. De kosten van het vervangen van een raam kunnen variëren naargelang er al dan niet tegelijk andere reparaties nodig zijn; maar zelfs dan zullen dingen als de installatiekosten minimaal zijn in vergelijking met wat we nu al elke maand aan elektriciteit kwijt zijn!

Zelf dubbel glas vervangen?

Wel, als je aan de veilige kant wilt staan is het altijd beter dan helemaal niets te doen. Om je oude ramen te laten vervangen door een gerenommeerd bedrijf als het onze duurt maar ongeveer twee dagen vanaf het begin van het werk tot we onze ploeg erop uitsturen met meetlint in de hand klaar om die metingen te doen die nodig zijn zodat alles vlot en zonder problemen verloopt bij het plaatsen van nieuw glas later op de dag!

Comments are closed.