Een horecagelegenheid inrichten is geen eenvoudige klus. Je moet zorgen dat je de juiste producten kiest, maar je moet ook zorgen dat je de ruimte optimaal benut. Sommige meubels bieden wellicht heel veel ruimte voor je gasten, maar zijn zo log dat je ze daarna nooit meer kunt verplaatsen. Dat beperkt je in hoe je je ruimte kunt gebruiken. Vandaar dat het goed is om voor meubels te kiezen die het beste van beide werelden bieden: comfort en functionaliteit. Wij voorzien je graag van inspiratie.

Kies meubels die je thuis ook zou willen hebben

Voor een horecagelegenheid geldt vooral dat je het moet inrichten zoals je dat ook bij je thuis zou doen. Hoe kunnen jouw gasten zich daar anders welkom voelen? Kijk daarom naar tafels, stoelen en / of krukken die comfortabel zijn. Ga je voor een industriële look, dan is het de kunst om de juiste materiaalcombinaties te kiezen. Een heel populaire combinatie is hout met staal. Staal is hard en kan daarom lang meegaan, hout geeft de warmte die nodig is om een fijne sfeer te creëren. Zorg er wel voor dat je voor het juiste hout kiest. Het hout moet tegen een beetje vocht kunnen en niet gelijk kromtrekken wanneer er eens een glas bier overheen valt.

Benut de ruimte optimaal

Als je voor mooie industriële tafels wilt gaan, is het een aanrader om eens op de site van NJOJ brandstore te gaan kijken. Hier kun je namelijk heel mooie tafels vinden die volledig in Nederland zijn ontworpen en gemaakt. Deze tafels bieden de sfeer die je hoopt te vinden, maar zijn ook heel functioneel. De bartafels van deze aanbieder zijn namelijk ook eenvoudig te demonteren. Dat betekent dat wanneer je je ruimte nodig hebt om bijvoorbeeld lekker te kunnen dansen, deze tafels je niet in de weg zullen staan. De functionaliteit van deze tafels doet geen afbreuk aan het comfort dat ze bieden en dat maakt deze meubels heel geliefd. Je kunt hier een tafel op maat laten maken zodat je de perfecte afmeting voor jouw café of restaurant kunt krijgen. De meubels zijn zowel binnen alsook buiten te gebruiken. Zo kun je eenvoudig een eenheid maken van je interieur en je terras.

Kijk ook eens naar de krukken

Je kunt kiezen voor een statafel, maar het is ook belangrijk dat mensen kunnen zitten. Kijk daarom ook eens naar de bijpassende krukken van deze leverancier. De krukken zijn gemaakt aan de hand van hetzelfde design waardoor ze perfect bij de tafel passen. Je kunt ook kiezen voor kussens op je stoelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koeienhuid? Je kruk zal niet alleen heerlijk zitten, maar er ook fantastisch uitzien. Bekijk de mogelijkheden zelfs een op de site van deze aanbieder.

 

 

Comments are closed.