Een mancave is de ultieme droom voor iedere man. Chillen met je vrienden, een potje gamen of je dart skills oefenen totdat je de sterren van de hemel speelt, een mancave leent zich hier in alle gevallen perfect voor. Maar hoe richt je deze ruimte nu het beste in? En wat mag je zeker niet vergeten tijdens het inrichten? Je leest de ultieme gids voor het inrichten van je mancave in dit artikel!

Een brute mancave met de juiste materialen

Om je mancave tot in de puntjes in te richten, en op deze manier optimaal te genieten van de ruimte die je hebt, is het van erg groot belang om be beginnen met het gebruik van de juiste materialen en kleuren. Denk hierbij aan een donkere vloer van hout, een vloer van beton, of hout aan de muur. Beschikt een van je beste maten op dit moment over decoraties die over zijn genomen van een kroeg, zoals uithangborden, of heb je dit zelf reeds opgekocht? Dan mogen deze details aan de muur natuurlijk ook niet ontbreken bij jou in de kamer.

Zorg voor een echte eyecatcher in je mancave

Een van de belangrijkste details bij jou in de mancave is een bepaalde eyecatcher. Hier heb je onwijs veel keuze in. Denk hierbij aan een dartboard, een pooltafel of een fijne bank met een PlayStation of X-Box. Het is een plek waar je zelf je skills kunt trainen of waar je samenkomt met vrienden. Pak je het groots uit, bijvoorbeeld omdat je onwijs veel ruimte over hebt? Dan mogen meerdere eyecatchers in de ruimte natuurlijk niet ontbreken.

De ultieme chill-plek voor jou en je bete maten

Een mancave is zonder twijfel de ultieme chill-plek voor jou en je bete maten. Wordt de avond laat of wil je je goed kunnen focussen op het dartboard, de pooltafel of de voetbaltafel, dan mag de juiste verlichting natuurlijk ook niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor stoere neon-verlichting in de vorm van een quotes en spotjes die je naar wens kunt dimmen.

Hoe ga jij jouw mancave inrichten?

Heb je een beter beeld gekregen van de mogelijkheden die er zoal zijn als het op je mancave aankomt? Doe dan ten slotte de nodige inspiratie op het internet op en start binnenkort met het inrichten van je eigen mancave.

Leave a reply