Zodra de zon zich laat zien, willen de kinderen graag lekker in de tuin spelen en ravotten met vriendjes en vriendinnetjes. Maar goed, daar heb je natuurlijk wel leuk speelgoed voor nodig. In dit artikel lichten we zes verschillende soorten buitenspeelgoed uit waarmee jouw kinderen straks eindeloos kunnen genieten in de tuin.

1. Tijd om te springen op de buiten trampoline

Wat is er nou leuker dan springen op een trampoline? Met een trampoline kunnen jouw kinderen hun energie goed kwijt, blijven ze fit en leren ze ook nog eens goed hun evenwicht en spieren te gebruiken. Met een net eromheen zorg je daarnaast dat ze er niet vanaf kunnen vallen. Lekker veilig dus!

2. Een goal met een net

Zijn jouw kinderen dol op balsporten? Dan is het een leuk idee om een goal aan te schaffen wat je zo kan openvouwen. Denk aan voetballen, hockeyen of handballen: je kunt het zo gek niet verzinnen. Ideaal voor de kinderen om lekker te blijven oefenen met balsporten!

3. Verstoppen in de Tipi

Een tipi tent is een onwijs gezellige en rustige en toch fijne plek om buiten in de tuin op te zetten. Een tipi is een open tent waarin kinderen lekker kunnen spelen terwijl ze toch fijn buiten in de tuin zijn. Denk aan theekransjes of met de poppen: een ideale plek bestaat er niet!

4. Samen spelen in de zandbak

Een zandbak geeft van jong tot oud vermaak. Samen zandkastelen bouwen, zandtaartjes maken en meer. Spelen in het zand was nog nooit zo makkelijk!

5. Glij- en schommel plezier

Buitenspelen is het fijnste wat er is met mooi weer. Met een schommel of glijbaan speciaal voor kinderen geef je ze urenlang plezier en hoef je niet speciaal naar een speeltuin te rijden.

6. Rijden maar met de bolderkar

Een kleine bolderkar is ook een hele leuke manier om jouw kindjes lekker te laten spelen in de tuin. Ze kunnen de hele dag rondrijden en ook kun je er spulletjes in vervoeren.

Benieuwd naar nog meer buitenspeelgoed? Op Buitenspeelgoed.nl vind je een divers en breed assortiment van het leukste buitenspeelgoed. Spelen maar!

Comments are closed.