Misschien kijk je al wel jaren tegen hetzelfde aan in de keuken, en is het daarom tijd voor vernieuwing. Of je hebt alles tweedehands overgenomen toen je op jezelf ging, en nu heb je geld voor nieuwe spullen. Wat de reden voor een keuken upgrade ook is, soms is het gewoon nodig. niet alleen zodat je keuken er weer wat mooier uit ziet, maar ook zodat jij je er beter door voelt.

De frituurpan de deur uit

Heb jij nog een frituurpan staan, maar irriteer je je aan de lucht en gebruik je hem bijna niet? dan is het tijd om deze er uit te doen. tegenwoordig zijn er zoveel andere alternatieven of friet of snacks klaar te maken, dat je deze helemaal niet meer nodig hebt. je zou het eten in de oven kunnen bereiden, maar ook heel goed in een airfryer. Wil je een airfryer kopen, let er dan op voor hoeveel personen deze is en welke verschillende functies hij heeft. Het ene model is namelijk veel uitgebreider dan de ander. Wil je de airfryer gebruiken voor alleen friet en snacks? Dan is elke model goed. Wil je hem daarnaast ook gebruiken voor het maken van vleesgerechten, bladerdeeghapjes of zelfs taart? Kijk dan zeker naar de mogelijkheden.

Geef je servies een upgrade

Heb jij borden die eigenlijk niet bij elkaar passen en verschillende kommen en glazen in de kast staan? Dan is het zeker tijd voor een upgrade. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar waarbij je alle borden en kommen in dezelfde kleur hebt. Wel zijn dit vaak standaardkleuren, zonder een mooie print. Je kunt ook meer luxere borden en kommen aanschaffen die bij jouw stijl passen.

Voor de glazen ga je het liefst ook voor een complete set. Verstandig is het wel om verschillende maten aan te schaffen. Denk aan theeglazen, sapglazen, longdrink, cocktailglazen en wijnglazen.

Hoe zit het met je bestek?

Is het bestek niet meer mooi of gewoon niet jouw stijl? Dan is het ook zeker een goed idee deze nieuw aan te schaffen. Kies een mooie, volledige set uit waar alles in zit dat je nodig hebt. Let er wel op dat het bestek voor hetzelfde aantal personen is als de borden die je in de kast hebt staan. bestek is er tegenwoord in allerlei kleuren, en dus niet alleen meer in het zilver. Wil jij mat goud bestek, of juist een regenboogkleur? Dat is allemaal mogelijk. Kom je er niet uit wat je wilt? Bestek vergelijken kan dan een goede manier zijn om tot de juiste beslissing te komen.

Comments are closed.