De donkere wintermaanden zijn alweer bijna afgelopen en de lente staat om de hoek. Dit betekent ook een nieuwe look voor je interieur! De warme kleedjes en cosy geurkaarsen mogen weer de kast in. Het is tijd voor vrolijke kleurtjes en breng de bloemen maar in huis!

Lente bloemen

De lente staat symbool voor een fris en nieuw begin, alles komt weer mooi tot bloei. Dit betekent ook dat dit de perfecte tijd is om bloemen in huis te halen. Voorbeelden van echte lente bloemen zijn narcissen, blauwe druifjes en hyacinten. Ook kan je een bos bloemen laten bezorgen. Zoek een plek uit waar deze mooi tot zijn recht komen. Naast dat bloemen prachtig zijn om naar te kijken, brengen ze ook vrolijke kleuren in je huis. Dat ziet er meteen een stuk zonniger uit!

Woonaccessoires

In de winter heb je waarschijnlijk je interieur ook aangepast naar de donkere kleuren van dit seizoen. Nu gaan we de lente in en zijn deze donkere kleuren niet meer nodig. Het is daarom tijd om je donkere woonaccessoires in te ruilen voor items in lichte kleuren waar je vrolijk wordt. Verwissel je grijze, bordeaux rode en donkergroene kussens in voor vrolijke kleuren en printjes. Om in de kussens een mooie balans te vinden, kan je witte tinten en andere lichte aardetinten als basiskleuren nemen. Bouw op deze kleuren verder met een paar andere kleuren zoals pastel roze of knal geel.

Update je muren

Of je nu je muren een likje verf geeft of je hangt andere posters aan de muur, geef ze een update en zorg ervoor dat je helemaal vrolijk wordt van je omgeving. Pak de verfkwasten erbij en ga aan de slag. Je hoeft natuurlijk niet meteen je muur in de verf te zetten. Je kan er ook voor kiezen om zelf leuke prints voor in je fotolijstjes te maken. Dit geeft je muren meteen een persoonlijke touch. Ook kan je je bloemen laten indrogen om deze vervolgens een plekje aan de muur te geven. Zo heb je nóg langer plezier van je bos bloemen.

Comments are closed.