Wil jij graag een nieuwe vloer aanschaffen? Wil je dat een vloer stijlvol, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar is? Dan is een PVC vloer een goede optie. Alsmaar meer Nederlandse woningen zijn voorzien van deze vloerensoort. En deze toenemende populariteit heeft alles te maken met alle voordelen die PVC biedt. Neem dus vooral een kijkje bij het aanbod PVC vloeren en ontdek het uitgebreide (onder)vloerenaanbod zelf!

Jouw PVC vloer eenvoudig zelf leggen

Dat in steeds meer Nederlandse woning een PVC vloer pronkt is niet zonder reden. Deze vloerensoort kent veel voordelen. Zo is de vloer, als je kiest voor click PVC, heel eenvoudig te leggen. Je klikt de PVC stroken gewoon aan elkaar vast. Je kunt het bevestigingssysteem vergelijken met kliklaminaat. Het klik PVC is net zo eenvoudig te leggen. De eenvoud waarmee een PVC vloer kan worden gelegd is fijn. Maar het is niet het enige voordeel dat deze vloerensoort kent. PVC is voornamelijk ook populair vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft je bij deze vloer geen zorgen te maken over eventueel vocht en vuil en huis. Je kunt een PVC vloer heel gemakkelijk schoonmaken.

Bijpassende plinten uitzoeken

Heb je een PVC vloer uitgezocht die qua uitstraling helemaal bij jouw woonwensen past? Dan is de basis voor een stijlvol interieur gelegd. De vloer vormt de basis van de woonruimte en is daarmee heel belangrijk. Maar wanneer je enkel een PVC vloer plaatst, zal je zien dat het geheel nog kaal oogt. Het zijn namelijk uiteindelijk de plinten die ervoor zorgen dat het plaatje compleet wordt. De plinten zorgen voor een stijlvolle afwerking. Bovendien beschermen de plinten de vloer én de muren. Tegen de lange wanden kun je kiezen voor hoge plinten. En rondom deurposten en kozijnen volstaan plakplinten. Het plintenaanbod is groot. Zo kun je voor elke vloer mooie bijpassende plinten uitzoeken. Met welke plinten ga jij jouw vloer mooi afwerken?

Investeer in een goede ondervloer

Bij de aanschaf van een PVC vloer moet ook de aanschaf van een ondervloer niet worden vergeten. Een ondervloer moet je eigenlijk zien als de basis van het geheel. De ondervloer bepaalt namelijk in belangrijke mate jouw wooncomfort. Een goede ondervloer zorgt er bijvoorbeeld voor dat het contactgeluid wordt beperkt. Daarnaast draagt een goede ondervloer bij aan de isolatie van de woning. Met een goede ondervloer zal er minder warmte verloren gaan. Heb je vloerverwarming in jouw woning? Dan is het uiteraard van belang dat je kiest voor een ondervloer die voldoende warmte doorlaat. Gelukkig is ook het aanbod ondervloeren groot. Hierdoor is er voor elke situatie een passende ondervloer verkrijgbaar.

 

Comments are closed.