Waren er maar niet van die vervelende muggen. Het zijn vaak ongewenste gasten in huis. Gelukkig zijn er horren in vele uitvoeringen om ze weg te houden. Sommige modellen zijn zelfs nauwelijks zichtbaar. We leggen in dit artikel uit welke varianten er zijn, waarbij ook de voor- en nadelen van de verschillende systemen benoemd worden. Al een beetje benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Zeg maar dat tegen ongewenste visite

Horren vergemakkelijken het ventileren in het warme seizoen. Het raam kan zonder aarzelen worden geopend en er komen geen muggen of spinnen meer naar binnen. Vooral ’s avonds, als de insecten worden aangetrokken door de verlichting, zit je met een hor aan de veilige kant.

Raamhor met zelfklevende strips

Een klassieke hor met klittenband of een sluiting om te lijmen is snel en eenvoudig te monteren zonder te hoeven boren. De fijnmazige vliegennetten zijn snel op maat te knippen en worden met zelfklevend klittenband aan het raamkozijn bevestigd.

De praktische raamhor van Tesa is UV-bestendig en wasbaar op 30 graden, zodat eventuele resten stof of pollen goed kunnen worden verwijderd. De ramen kunnen nog steeds worden geopend en gesloten. De Instect-Stop standaard vliegenhorren van Tesa zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat voor ieder raam de beste oplossing gevonden kan worden.

Raamhor met vast frame

De inzethor van Horrentotaal overtuigt door zijn solide, veilige constructie en hoogwaardige afwerking. De meegeleverde uitrusting bevat alles wat je nodig hebt voor een snelle en eenvoudige montage van de hor in het kozijn. De gemakkelijk te begrijpen en gedetailleerde gebruiksaanwijzing maakt een eenvoudige installatie dus een fluitje van een cent. Een praktisch voordeel is dat een inzethor – indien nodig –  makkelijk weer verwijderd kan worden.

Ben je al bekend met een magneetgordijn?

Deze hor is speciaal ontwikkeld voor terras- en balkondeuren. In de zoom van de hor zorgen magneten voor een spleetvrije sluiting, zodat muggen en vliegen de kamer niet binnen kunnen komen. Het systeem geeft je de vrijheid om ongehinderd en met je handen vrij naar binnen en buiten te gaan wanneer jou dat uitkomt. Kortom, ook ideaal voor kinderen en huisdieren!

Comments are closed.