Of je nu een ruim terras hebt of een mooi dakterras, je kunt er een ultieme relaxplek van maken door een spa in terras te nemen. Een spa of jacuzzi is natuurlijk een fijn iets om te hebben, maar het vraagt ook om een investering. Wel geniet je daar nog jarenlang van. En bovendien kun je de vraagprijs als je je huis gaat verkopen hierdoor ook weer hoger maken. Je kunt zowel een spa op het terras plaatsen als een jacuzzi laten ingraven. Hoe dan ook kan je bij Serena Spa terecht voor een jacuzzi van Nederlandse bodem.

Bepaal je inbouw

Er zijn verschillende inbouwen beschikbaar voor je spa in terras of je jacuzzi laten ingraven. Dat is dan ook het eerste waar je naar kijkt als je een spa uit gaat kiezen. Natuurlijk kun je de prijs leidend laten zijn, maar het verschil is relatief klein. Kijk dus waar je naar op zoek bent. Wil je liggen of juist zitten in je jacuzzi? Met veel mensen of gewoon met je partner of een beperkt gezelschap? Dan weet je ongeveer welke inbouw voor jouw spa in terras de fijnste optie is.

Ingraven of niet

Je Jacuzzi in tuin laten ingraven is dus een mogelijkheid. Dan steekt de spa niet boven de hoogte van je tuin uit, of in ieder geval niet veel. Zo blijft je uitzicht behouden. Je kunt ook kiezen voor een jacuzzi die op je tuin staat als het ware. Dan is deze hoger dan je tuin en heb je een opstapje nodig om in het bad te komen. Dat hoeft niet erg te zijn, want bij Serena Spa zijn er prachtige cederhouten afwerkingen in verschillende tinten te kiezen voor deze spa varianten.

Comments are closed.