De meeste mensen vinden ziekenhuizen een verschrikkelijke plek. Je komt er enge mensen tegen met enorm veel wonden en er hangt vaak een nogal eigenaardige geur. Niet bepaald een aantrekkelijke plek dus. Veel mensen weten niet dat een ziekenhuis ook een erg unieke plek kan zijn waar je maar al te graag komt. In dit artikel zullen we daarom een aantal ziekenhuizen bespreken die een prachtig interieur en exterieur hebben. Deze ziekenhuizen zullen je mond spontaan doen openvallen: hier wil je zeker een keer naartoe in je leven om gezien te hebben. Veel plezier bij het lezen over alle prachtige ziekenhuizen!

St. Rose Dominican ziekenhuizen

St. Rose Dominican Hospitals bestaat uit diverse ziekenhuizen die zijn georganiseerd op één campus. Alle ziekenhuizen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een schitterend geheel met zijn allen. De ziekenhuizen zijn gelokaliseerd in de Amerikaanse staat Nevada. Deze campus is in het jaar 2006 geopend. In totaal zijn er 147 ziekenhuisbedden. Je wordt altijd op je wenken bediend in dit geweldige ziekenhuiscomplex. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets tekort komt in dit fijne ziekenhuis. Daarnaast is het ziekenhuis een plaatje om naar te kijken. De verlichting ziet eruit om door een ringetje te halen. Hier wil je wel een nachtje komen slapen. Het is een unieke ervaring in St. Rose Dominican Hospitals!

Bunrungrad International ziekenhuis

Bunrungrad International Hospital is een geweldig ziekenhuis gelegen in Bangkok (Thailand). Dit exotische ziekenhuis is erg beroemd in de Aziatische wereld. De beste specialisten werken in dit functionele ziekenhuis om jou als patiënt van de beste zorg te voorzien. Het privé-ziekenhuis is al sinds 1980 opgericht en behoort tot de top 10 van de mooiste ziekenhuizen van de wereld. Een echte klassieker in zijn soort. De naam van het ziekenhuis is een symbolische naam. Bunrungrad betekent namelijk ‘zorgen voor de bevolking’ of ‘om de mensen te koesteren’. Deze liefdevolle naam zorgt er absoluut voor dat je een nachtje wil komen logeren in dit intens grote ziekenhuis. Dit wordt de nacht van je leven!

Sky Ridge Medical Center

Sky Ridge Medical Center is een geweldig ziekenhuis dat in de Verenigde Staten staat. Dit is een medisch complex dat in de staat Colorado is gevestigd. Het ziekenhuis werd gebouwd in 2003 en is toen ook voltooid. Er worden hier specifieke 24-uurs diensten aangeboden waar je van alle zorg wordt voorzien die je nodig hebt, 24 uur per dag. Je hoeft maar op een knopje te drukken en de verpleging komt er aanrennen. Deze enorme campus bestaat uit ruim 23.000 vierkante meter en 186 bedden. Daarnaast worden er ook nog privé-kamers aangeboden als je behoefte hebt aan privacy. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je per se een kamer moet delen met een andere patiënt. Als je genoeg te besteden hebt, kan je ook een volledige kamer huren. Hier kan je goed tot rust komen en eventjes bijkomen van alle hectiek van het ziekenhuis. Sky Ridge Medical Center is gebouwd met enorm veel flair en je ziet dit terug in de bouwstijl van het ziekenhuis. Het is een luxe ziekenhuis met enorm veel prestige. Dit ziekenhuis moet je gewoon een keer in je leven gezien hebben. Een droom die werkelijkheid wordt!

Phoenix Children’s ziekenhuizen

Phoenix Children’s Hospital is een ziekenhuis dat speciaal bedoeld is voor kinderen. Het ziekenhuis bevindt zich in de Amerikaanse staat Arizona (waar ook de Grand Canyon zich bevindt). Het pand is erg innovatief en modern, in de hoop zo de harten van vele kinderen te bekoren. Zij moeten natuurlijk een dagje naar het ziekenhuis niet eng vinden. Er is daarom geprobeerd het ziekenhuis zo gezellig mogelijk in te richten. Het kleurrijke design van het ziekenhuis sluit hier perfect bij aan. Geef je ogen de kost en kom een keertje een bezoekje brengen aan Phoenix Children’s Hospital!

Leave a reply